MOSA.hu

 • Gyere velünk! Gyalogoljunk együtt!

 • 2

  Megszűnő csatornák, vezetékek, pincék, üregek kitöltése.

 • 3

  Kis testsűrűségű, nagy viszkozitású habbeton készítése, injektáláshoz, hőszigeteléshez.

 • 4

  Utak és közművek teljes körű kivitelezése.

  Szeptember 25-én újra elindították a „Millió Lépés az iskoládért” kampányt annak érdekében, hogy minél több ember mozogjon. Ez alkalommal az idősebb korosztály kiemelt figyelmet kap azáltal, hogy a Millió lépés mobiltelefonos applikációt kibővítették a „Gyalogló Idősek Mozgalom” kihívással. December 10-én a 3 hónapos „kampány” befejeztével sorsoláson vehetnek részt azok a gyalogló klubok, melyek:

  a, csatlakoztak az Országos Gyalogló Idősek Klubhálózatához, továbbá 

  b, regisztráltak a Millió lépés mobilapplikációban, valamint 

  c, a klub tagjai által összesen megtett km-ek a 3 hónapos időszak alatt együttesen meghaladják az Országos Kékkörnek megfelelő távot (2550 km). A napi gyalogló lépések mellett további 60 féle mozgásforma alakítható át lépésszámmá. A szerencsés gyalogló klubok nordic walking botokat nyerhetnek sorsolás útján. 500 pár bot kerül kisorsolásra.

  A részvételhez és regisztrációhoz az alábbi gyakorlati tanácsokkal segítünk:


  1.       A klubvezető letölti a Millió lépés applikációt (App store vagy Play Áruház)

  2.       Regisztrálja magát az applikációban

  3.       Ír az info@milliolepes.hu címre, hogy regisztrált, és kéri, hogy az általa vezetett gyalogló klubot vegyék fel a választható klubok közé

  4.       A klubtagok is letöltik az applikációt saját telefonjukra és regisztrálnak

  5.       A „Kihívások” gombra kattintva a Gyalogló Idősek Mozgalom felirat alatt a szürke „Főoldalon” gombbal helyezik a főoldalra a kihívást

  6.       A Főoldalra visszalépve az oldal tetején megjelenik a zöld hátterű Gyalogló Idősek Mozgalom „Belépek” gombja, ahol kiválasztható a saját gyaloglóklub

  7.       Ezt követően a kiválasztott gyaloglóklub vezetője értesítést kap a klubtag regisztrálásáról. A klubtag kihívásban való részvételéhez az ő jóváhagyása szükséges.


  Amennyiben a klubvezetőnek nincs okostelefonja, kijelölhet más személyt, aki ugyanezeket a lépéseket helyette elvégzi. Annak a gyaloglónak, akinek nincs okostelefonja, de szeretne részt venni a kihívásban, a Profil oldalon felhasználó hozzáadásával bárki rögzíthet társprofilt. Ez esetben naponta szükséges az okostelefonnal nem rendelkező megtett lépésszámának kézzel való rögzítése. 

  Kérdés, elakadás esetén az info@milliolepes.hu és a trapilap@milliolepes.hu e-mail címeken lehet kérdést feltenni. Kérjük, hogy a levél tartalmazza a hiba leírását, a képernyőfotót, valamint a felhasználói e-mail címet.

  További információ a www.milliolepes.hu weboldalon!