MOSA.hu

 • Gyere velünk! Gyalogoljunk együtt!

 • 2

  Megszűnő csatornák, vezetékek, pincék, üregek kitöltése.

 • 3

  Kis testsűrűségű, nagy viszkozitású habbeton készítése, injektáláshoz, hőszigeteléshez.

 • 4

  Utak és közművek teljes körű kivitelezése.

  Június 14-én este újra MOZGÁS ÉJSZAKÁJA Budapesten, a Hősök terén és további 15 városban!

   

  Budapest – Budakalász – Dabas – Tiszafüred – Mosonmagyaróvár – Bicske – Kaposvár – Jászberény – Mór – Tapolca – Gyomaendrőd – Érd – Püspökladány – Szarvas – Tárnok – Budakeszi

   

  Budapesten 20 sportágban lehet díjmentesen sportolni a zumbától a fitneszig, a tollaslabdától a spinning-ig. Lesz többek között éjszakai élményfutás, belvárosi kerékpártúra, gyalogtúra az új Néprajzi Múzeum tetejének érintésével, hangulatos és látványos görkoris futam és disco, valamint további izgalmas mozgásformák.

  A Mozgás Éjszakáján való részvétel ingyenes, kötelező regisztráció nincs!

  A programokról bővebben: itt

   

  Gyalogos éjszakai túra (5,26 km – 1 Ötpróba pont) – Rajt: Verona Angyalai utca Néprajzi Múzeum felőli oldala

  A gyalogos éjszakai túra során a résztvevők egyénileg vagy csoportosan teljesíthetik a Városligetben kijelölt 5,26 km-es távot a tájékozódási pontok érintésével. Rajtolni folyamatosan lehet 21:15-02:00 között, a rendezvény zárásáig, tehát 04:00-ig szükséges beérkezni. A túrához saját fej- vagy zseblámpára van szükség. Az Ötpróbázók számára a teljesített táv a GeoGo alkalmazással igazolható, így Ötpróba pontot ér.

  Az útvonal érinti a sportparkot, a Vajdahunyad várát, a Városligeti tavat, a Magyar Zene Házát, a Zsolnay szökőkutat, a Millenium házát, illetve felmegy a Néprajzi Múzeum tetejére is. Bárkinek ajánljuk, aki szép budapesti helyszínek mellett könnyed testmozgásra vágyik.